Ātrais našķis, kura pagatavošanai nepieciešams minimāls daudzums sastāvdaļu.

SASTĀVDAĻAS:

4 olu baltumi;
100g kviešu miltu;
2 ēdamkarotes cukura;
vanilīns;
šķipsniņa sāls;
rozīnes.

Olu standziņas

PAGATAVOŠANA:

1. Olu baltumus saputo ar cukuru, pievieno izsijātus miltus, vanilīnu un sāli.
2. Masu liek turziņā, nogriež tai galu, un uz sagatavotas plāts izspiež mazas standziņas, katrā iespiež pa rozīnei.
3. Cep aptuveni 180 grādu karstumā 10 – 15 minūtes.

Olu standziņas

PIEZĪMES:

Nākamreiz gatavojot šo kārumu, noteikti pievienošu vismaz uz pusi vairāk cukura, jo mūsu ģimenē mīl saldu.


Kategorijas: Cepumi

Pievienot komentāru